Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης



Ένας Έλληνας ηλικίας 37 ετών κρατείται και εξετάζεται στην Ασφάλεια Χαλκίδας ως ύποπτος για την ληστεία και την δολοφονία μιας 63χρονης γυναίκας...

 που έγινε στην περιοχή στα μέσα Μαΐου. Κατά την εξέταση του ομολόγησε την δολοφονία της άτυχης γυναίκας, λέγοντας ότι έπραξε το έγκλημα μόνος του χωρίς συνεργό. Οι Αρχές είχαν βρει αποτύπωμα του στον τόπο του εγκληματος το οποίο και ταυτοποιήθηκε και για τον λόγο αυτό προχώρησαν στην κράτησή του.

Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, ο 37χρονος ήταν εξαρτημένος από τον τζόγο και είχε ψάσει μεγάλα ποσά σε χαρτοπαιξίες, ενώ παραδέχθηκε και την κλοπή των 7.000 ευρώ τα οποία έλειπαν από το σπίτι του θύματος, αναφέροντας πως κίνητρό του ήταν η κλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλέον επιβαρυντικό στοιχείο για τον δράστη προέκυψε από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων και οι αρχές για να προχωρήσουν σε σύλληψη αναμένουν την έκδοση εντάλματος.

Η 63χρονη που είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της αρχικά είχε θεωρηθεί ότι είχε χάσει την ζωή της λογω πτώσης αλλά ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει ότι έφερε πέντε μαχαιριές στον αυχένα της.

Επίσης, από την έρευνα των αστυνομικών είχε προκύψει ότι έλειπαν και περίπου 7.000 ευρώ από τον πρώτο όροφο του σπιτιού της άτυχης γυναίκας.

Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.


Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου