Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Η βαθμολογία της Super League μετά την εντός έδρας «γκέλα» του Ολυμπιακού και την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός



Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά την «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0) και...

 το 0-0 στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε «λυγίσει» τον Παναιτωλικό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε στο 0-0 για την 4η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι υποχρεώθηκαν έτσι στην πρώτη του απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα (έφτασαν τους 10).

Πρώτη «γκέλα» και για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκός και παρέμεινε ισόβαθμος με τους Πειραιώτες. Στο -5 από την κορυφή το «τριφύλλι», που έφτασε τους 5 βαθμούς, όσους έχουν και οι Άρης, Ατρόμητος και Λαμία.

Κερδισμένος της αγωνιστικής ο ΟΦΗ, που κέρδισε εντός έδρας τον Άρη με 3-2, προσπέρασε τους Θεσσαλονικείς και -με τη δεύτερη συνεχόμενή του νίκη- έφτασε τους 7 βαθμούς και την 4η θέση.

Ο ΟΦΗ είναι αυτή τη στιγμή ισόβαθμος με την ΑΕΚ, αλλά η Ένωση αγωνίζεται τη Δευτέρα (16.09.2024, 20:00) εντός έδρας με τον Βόλο και σε περίπτωση νίκης, θα πιάσει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου