Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 3-1


Η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στο Ολυμπιακό Στάδιο, αυτή τη φορά από τα επίσημα και ως μέλος της Λάτσιο, δεν θα μπορούσε παρά να σηματοδοτήσει για τον Παναθηναϊκό τη νίκη με ολίγον από άγχος της σεζόν του νταμπλ (2009-10). Το Τριφύλλι επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ κάνοντας τα εύκολα δύσκολα. Κάτι η κεκτημένη ταχύτητα της κορυφής, κάτι η εμφανής ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και κάτι ο ΟΦΗ που είχε πλάνο συντήρησης και καταστροφής αλλά όχι ανάπτυξης, έφεραν τους Πράσινους ξανά στην πρώτη θέση.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό με γρήγορο γκολ του εκ των κορυφαίων του αγώνα Ζέκα. Στη συνέχεια το Τριφύλλι κατέβασε στροφές και άφησε χώρο στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης, όμως, δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει. Μάλιστα όταν στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε το 2-0, όλοι πίστεψαν ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει άλλη μία παράσταση. Και πράγματι για δέκα λεπτά (46'-56') το Τριφύλλι παρέσυρε τον ΟΦΗ.

Όμως ένα λάθος απειρίας του Καπίνο έδωσε την ευκαιρία στον ΟΦΗ να ξαναμπεί στο παιχνίδι, μειώνοντας το σκορ με πέναλτι. Η μείωση του σκορ άλλαξε κάπως την εικόνα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ να ανακτά θάρρος και να ισορροπεί το ματς. Εν τέλει μια ατομική ενέργεια του Μαυρία και ένα μαρκάρισμα του Γεωργίου αρκούσε για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να ξεπεράσει το σκόπελο του ΟΦΗ. Ένα πέναλτι που θα «σηκώσει» κουβέντα έφερε το 3-1 και κάπου εκεί το πάρτι με guest star τον Σισέ έλαβε τέλος.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου