Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Στην Τροχαία δεν γνωρίζουν για την άρση απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011, 16:41
Είναι γνωστό ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει άρση απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αυτό σημαίνει πως επιτρέπεται κανονικά να κυκλοφορούν τα οχήματα που είναι εφοδιασμένα με κινητήρες diesel, αρκεί να πληρούν τις προδιαγραφές Euro 5 και Euro 6. Τα παραπάνω ισχύουν βάσει νόμου που έχει ψηφιστεί και έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ στις 25 Νοεμβρίου του 2011.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη που πληρώνει φόρους, μέχρι να διαπιστώσει το ακριβώς αντίθετο και μάλιστα από την ίδια την Τροχαία. Όπως θα ακούσετε παρακάτω, σε αρχική επικοινωνία που είχαμε με την Τροχαία Αττικής, μάθαμε ότι η άρση απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης δεν ισχύει, αφού δεν υπάρχει καν σχετική ενημέρωση. Στη συνέχεια όμως όλα άλλαξαν, όταν από το Υπουργείο μάς γνωστοποίησαν ότι ο σχετικός νόμος είναι ήδη δημοσιευμένος και έχει τεθεί σε ισχύ.

Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση τώρα που σας σταματήσουν άνδρες της Τροχαίας και σας επιβάλλουν πρόστιμο για οδήγηση αυτοκινήτου diesel, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε τον… σταυρό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου