Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Πληρώνουν ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι στον Βόλο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011, 14:12
Λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς το ειδικό φόρο, έχει αρχίσει να εισπράττει το τμήμα προσόδων του Δήμου Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος για τον λόγο αυτό ετοιμάζει σχετικό εξώδικο.

«Εμείς ως Δήμος ετοιμάζουμε και θα καταθέσουμε εξώδικο με όλους τους λογαριασμούς που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής...», δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι το ΔΣ του Δήμου έχει εκδώσει από τον Νοέμβριο ψήφισμα κατά της καταβολής του φόρου ακίνητης περιουσίας με το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Στο ψήφισμα αναφέρεται επίσης ότι ο Δήμος Βόλου θα αντιδράσει με κάθε μέσο και τρόπο για να μη σημειωθεί διακοπή παροχής ρεύματος σε κανένα δημότη και κυρίως σε οικογένειες που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το μέτρο αυτό οικονομικά. Επιπλέον ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου θα συγκροτήσουν ομάδα εθελοντών δικηγόρων για την παροχή νομικών συμβουλών και οδηγιών σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν τον ειδικό φόρο.

Όπως έχει ανακοινωθεί ο Δήμος Βόλου θα προβεί σε παρέμβαση ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας στη δικάσιμο της 2ας Δεκεμβρίου κατά της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου