Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς (;) Παναθηναϊκό τα βραβεία του ΠΣΑΤ


Στις 6μ.μ. το απόγευμα στο ΣΕΦ ο ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) βραβεύει τους κορυφαίους για το 2011, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός πιθανότατα δεν θα δώσει το παρών στην εκδήλωση.
Η ομάδα του Ομπράντοβιτς είναι υποψήφια για το βραβείο της «καλύτερης ομάδας της σεζόν», ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι μέσα στους τρεις υποψήφιους για τον «αθλητή της χρονιάς» μαζί με τους Γιαννιώτη και Χονδροκούκη.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χωρίς (;) Παναθηναϊκό τα βραβεία του ΠΣΑΤ
Την ώρα της εκδήλωσης ο Παναθηναϊκός έχει προπόνηση, στην ουσία ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και ο Ομπράντοβιτς δεν κάνει... σκόντο σ' αυτά. Ετσι, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο αρχηγός του θα εκπροσωπηθούν πιθανότατα από άνθρωπο της ομάδας.
Να σημειωθεί πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ήταν καν μέσα στην τριάδα των υποψήφιων για το βραβείο του «καλύτερου προπονητή του 2011», καθώς κατετάγη τέταρτος πίσω από τους Γέμελο (κολύμβηση), Μορφέση (υδατοσφαίριση) και Σάντος (ποδόσφαιρο).
Να θυμίσουμε ότι εντός του 2011 ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία του και το πρωτάθλημα Ελλάδας για 12η φορά τα 13 τελευταία χρόνια.
Οι υποψήφιοι για τα βραβεία:
Κορυφαίος αθλητής: Σπύρος Γιαννιώτης (Κολύμβηση), Δημήτρης Διαμαντίδης (Μπάσκετ), Δημήτρης Χονδροκούκης (Στίβος).
Κορυφαία αθλήτρια: Αλεξάνδρα Ασημάκη (Υδατοσφαίριση), Νικόλ Κυριακοπούλου (Στίβος), Μαριάννα Λυμπερτά (Κολύμβηση)
Κορυφαία ομάδα: Εθνική Ομάδα ΠοδοσφαίρουΕθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης ΓυναικώνΠαναθηναϊκός (Μπάσκετ Ανδρών).
Κορυφαίος προπονητής: Νίκος Γέμελος (Κολύμβηση), Γιώργος Μορφέσης (Υδατοσφαίριση), Φερνάντο Σάντος (Ποδόσφαιρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου