Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Θα δίνουν τις φωτογραφίες των χουλιγκάνων


Οι φωτογραφίες όσων προκάλεσαν τα επεισόδια εχθές στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού θα δοθούν στην δημοσιότητα...
όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασία του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Ο υπουργός κατά διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ενημέρωσε τους συναδέλφους του για τα χθεσινά φαινόμενα βίας και ενημέρωσε τους συναδέλφους του για την πρόθεσή του να δώσει στον Τύπο τις φωτογραφίες όσων συμμετείχαν στα επεισόδια, προκειμένου να συλληφθούν.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης σημείωσε πως η αστυνομία σε γενικές γραμμές έκανε τη δουλειά της και ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από μία ομάδα κουκουλοφόρων που μπήκαν στις εξέδρες των επισήμων. 
Ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι προκάλεσαν τη διακοπή του χθεσινοβραδινού αγώνα. Συγκεκριμένα ζήτησε να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση, να προχωρήσουν οι διαδικασίες έρευνας και να οδηγηθούν οι υπαίτιοι στη δικαιοσύνη.
Από την πλευρά του ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε την αυστηρότητα του νου νόμου, είπε ότι υπάρχουν οι σχετικές ρήτρες και υποστήριξε πως τα γεγονότα της Κυριακής θα αποτελέσουν και ένα είδος crash test του νόμου. 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου