Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Απόψε ο ισπανικός «εμφύλιος» για την κούπα του Europa League


Απόψε ο ισπανικός «εμφύλιος» για την κούπα του Europa League
Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο συγκρούονται το βράδυ (21:45, ΑΝΤ1) στο Βουκουρέστι, στον ισπανικό τελικό του Europa League!
Ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τιάγκο Μέντες και τον τραυματία Γκάμπι, σε αντίθεση με τον προπονητή της Μπιλμπάο, Μαρσέλο Μπιέλσα, που δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Οι «ροχινμπλάνκος» -που απόψε θα βάλουν πράσινες εμφανίσεις- αναμένεται να παραταχθούν με τους Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουΐς, Μάριο Σουάρεθ, Γκάμπι, Ντιέγκο, Αρντά Τουράν, Αντριάν Λόπεθ και Φαλκάο.

Από την άλλη, η Μπιλμπάο αναμένεται να βγει στο γήπεδο με τους Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Χάβι Μαρτίνεθ, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Αντέρ Ερέρα, Σουσαέτα, Μουνιαΐν και Φερνάντο Γιορέντε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βόλφγκανγκ Σταρκ, ένας Γερμανός που δεν έχει σφυρίξει ποτέ ξανά σε αγώνα των δύο ισπανικών ομάδων, ενώ η πρωτεύουσα της Ρουμανίας έχει κατακλυστεί από περίπου 9.000 Ισπανούς φιλάθλους
star.g
r

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου