Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

«Είμαστε πολεμιστές»


Ο Μάικ Μπράμος εξήρε την προσπάθεια των συμπαικτών του στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το ομαδικό και μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν σε όλο το ματς.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Μπράμου στην εφημερίδα Sportday:
-για το παιχνίδι:
«Τέλος καλό, όλα καλά. Αυτό το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, αν δεν ακούσεις τον ήχο. Ακόμη και όταν προηγηθήκαμε για δεύτερη φορά με οκτώ πόντους διαφορά είπα ότι το παιχνίδι είναι 0-0. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πολύ κλειστό και η κάθε ομάδα είχε την στρατηγική της. Στο τέλος είχαμε την ώθηση από τον κόσμο, πήραμε τη διαφορά και την προστατέψαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το θέλουμε όσο τίποτα αυτό το παιχνίδι. Καταθέσαμε πάθος και ψυχή»

-ποιο ήταν το σημείο κλειδί:

«Η προστασία της φροντ-λάιν μας. Υψώσαμε τείχος και το κάναμε αρκετά καλά. Θέλουμε και πρέπει να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα σε αυτό τον τομέα. Κάναμε βέβαια μερικά λάθη αλλά κρατήσαμε τον αντίπαλο μας στους 59 πόντους. Η άμυνα η ενέργεια και τα ριμπάουντ μας έδωσαν την πρόκριση στον τελικό. Είμαστε ομάδα πολεμιστών. Μαχητών. Ξέρουμε καλά ότι όταν στην επίθεση πάει κάτι στραβά, τότε μπορούμε να ωφεληθούμε από την άμυνα. Να πολεμήσουμε για κάθε κατοχή. Όταν το κάνουμε αυτό, τότε μπορούμε να έχουμε την αυτοπεποίθησή μας ως σύνολο κι είναι μεγάλη δουλειά αυτό το ζήτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου