Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο πρόεδρος του “Αγλαΐα Κυριακού”



Για μίζα ύψους 25.000 ευρώ συνελήφθη ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου το μεσημέρι της Τρίτης.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του νοσοκομείου συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία απαιτούσε εκβιαστικά για τη σύναψη σύμβασης που είχε συνάψει το νοσηλευτικό ίδρυμα η ιδιωτική εταιρεία «Next Com Media».

Η εταιρεία είχε κερδίσει τον διαγωνισμό για την προβολή του νοσοκομείου. Ο κ. Τομπούλογλου απαίτησε το ποσό των 30.000 ευρώ το οποίο μετά από υποδείξεις της αστυνομίας, στο πλαίσιο της εικονικής διαπραγμάτευσης, έγινε 25.000, προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να δώσει εντός της ημέρας η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Ο κ. Τομπούλογλου είναι παλιός γνώριμος της Ζούγκλας, καθώς στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχαν παρουσιαστεί καταγγελίες-φωτιά για σοβαρή υπόθεση που είχε ως αποτέλεσμα να στερηθεί το χρίσμα του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ το 2000.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη πριν από λίγο από το τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με προσημειωμένο ποσό 25.000 ευρώ το οποίο απαιτούσε εκβιαστικά για τη συνέχιση σύμβασης που είχε συνάψει το νοσοκομείο με ιδιωτική εταιρεία. Αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17.00 από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, Ταξίαρχο Δ. Γεωργατζή».

Ενασχόληση με τα κοινά

Ο Χάρης Τομπούλογλου ήταν πολιτευτής της ΝΔ. Στις δημοτικές εκλογές του 1986, του 1990 και του 1998 εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή.

Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων, 26.000 και 27.000 αντίστοιχα, ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχθηκε πρώτος.




Πηγή:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου