Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

"Έχουμε όλα τα φόντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση"


Ο διεθνής επιθετικός, Φάνης Γκέκας, μίλησε στον... NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη, για:

-την προετοιμασία και τους στόχους της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ: «Είμαστε όλοι υγιείς και ελπίζουμε να παραμείνει αυτό μέχρι το τέλος. Αν είμαστε καλά και είμαστε οργανωμένοι σε κάθε παιχνίδι, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε την ομάδα, την εμπειρία και όλα τα φόντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο στόχος και από εμάς εξαρτάται. Από εκεί και πέρα κοιτάς αγώνα με τον αγώνα».

-το αν θα επηρεάσουν οι απουσίες των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Σιόβα: «Είναι δύο καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά υπάρχουν παιδιά για να καλύψουν αντάξια τα κενά. Θεωρώ ότι έγιναν οι καλύτερες επιλογές και νομίζω ότι δεν μπορούμε να στεκόμαστε στους τραυματισμούς».

-το αν θα επηρεαστεί το κλίμα από τα γεγονότα της Τούμπας: «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Το κλίμα είναι πολύ θετικό. Είμαστε μια οικογένεια, όπως ήμασταν και αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

-το μήνυμα που στέλνει στους Έλληνες φιλάθλους: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εμείς ως ποδοσφαιριστές οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και να δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, για να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου