Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μέσα στις φασολιές ήταν και το χασίσι



Δεν αρκέστηκε στα αγροτικά προϊόντα, αλλά επέκτεινε τις καλλιέργειές του και πέραν του νομίμου, ένας 39χρονος άνδρας ο οποίος εντοπίστηκε ... 


μαζί με τη χασισοφυτεία του. Άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς και Ηρακλείου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης σε περιοχές του δήμου Μαλεβιζίου, εντόπισαν, σήμερα νωρίς το πρωί, έξω από το χωριό Κεράσια, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, μέσα σε μποστάνι που διατηρούσε ο 39χρονος.

Ανάμεσα στις φασολιές, οι αστυνομικοί διέκριναν και τα 76 και 15 δενδρύλλια, τα οποία αναπτύσσονταν στα δύο επίπεδα του χωραφιού και τα οποία ήταν ύψους από 1,20μ. ως 1,50μ.

Δίπλα από το χώρο βρέθηκε και συνελήφθη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, ο 39χρονος παραγωγός, ενώ τα 91 δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες μικροποσότητες κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Πηγή:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου