Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ομπράντοβιτς: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι με τον ΠΑΟ»

Ομπράντοβιτς: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι με τον ΠΑΟ»

Συγκέντρωση για 40 λεπτά, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του «διπλού», ζήτησε ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από τους παίκτες του, ενόψει...


της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (30/10, 21:30).

«Είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για εμάς», ανέφερε αρχικά ο «Ζοτς», ο οποίος θα βρει απέναντί του την ομάδα, στην οποία θήτευσε επί 13 συναπτά έτη και συνέχισε: «Την τελευταία φορά που παίξαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα ήταν πολύ δύσκολα. Πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά, κάτι που δεν έχουμε κάνει στα τελευταία παιχνίδια. Πάντα παίζουμε με σκαμπανεβάσματα, αν θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε σε όλο το παιχνίδι τη συγκέντρωσή μας».

Από την πλευρά του ο Ογκούζ Σαβάς, δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα με σπουδαίους φιλάθλους που δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Εμείς αρχίσαμε με δύο νίκες την φετινή Ευρωλίγκα και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας. Αν παίξουμε έξυπνο και δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, πιστεύω ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου