Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Είσαι Παναθηναϊκός; Κατέβασε αυτή την εφαρμογή για iOS ή Android

Είσαι Παναθηναϊκός; Κατέβασε αυτή την εφαρμογή για iOS ή Android

Μια νέα εφαρμογή για συσκευές Android και iOS παρουσίασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσα από το Play Store και το App Store για χρήστες iPhone, iPad αλλά και όλων των Android συσκευών.




Μια νέα εφαρμογή για συσκευές Android και iOS παρουσίασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσα από το Play Store και το App Store για χρήστες iPhone, iPad αλλά και όλων των Android συσκευών.

Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή έχουμε τη δυνατότητα να δούμε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με την ομάδα του Παναθηναϊκού και να βλέπουμε βίντεο και φωτογραφίες.

Στην εφαρμογή υπάρχουν διαφορετικά στατιστικά για τους αριθμολάτρεις ενώ μπορούμε με μερικά κλικ να δούμε τους επόμενους αγώνες και να κλείσουμε το εισιτήριό μας.

Η εφαρμογή που βγήκε στο Play Store στις 14 Νοεμβρίου έχει ήδη 267 κριτικές από τις οποίες οι 260 είναι εξαιρετικά θετικές (5 αστέρια) και βρίσκεται στη λίστα με τις δημοφιλέστερες αθλητικές εφαρμογές στην Ελλάδα.

Φυσικά η εφαρμογή έχει έντονο ανταγωνισμό από άλλες ανεπίσημες εφαρμογές για τον Παναθηναϊκό που έχουν λανσαριστεί τους τελευταίους μήνες από ανεξάρτητους προγραμματιστές, Ελληνικές και ξένες εταιρείες.



Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου