Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια της UEFA στον Αστέρα



Αποφασισμένοι να κλείσουν την πορεία τους στο Europa League με μία ακόμη νίκη επί της Παρτίζαν στο Βελιγράδι είναι στον Αστέρα Τρίπολης.



Οι Αρκάδες επιθυμούν να ολοκληρώσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι με μία σημαντική νίκη για τους ίδιους και για την Ελλάδα, έχοντας πάρει μία σπουδαία ισοπαλία κόντρα στην Μπεσίκτας, στο τελευταίο παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη φετινή διοργάνωση.

Μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των υπευθύνων της UEFA με τους εκπροσώπους του Αστέρα.

O Carlos Nunez, η Debora Seweel και η Joanna Dzios μοίρασαν συγχαρητήρια στον Αστέρα για τον τρόπο που κατάφερε να στηθεί οργανωτικά και σε επίπεδο υποδομών μέσα σε τρεις μήνες, ενώ εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τον τρόπο που η ομάδα μας μπορεί πλέον να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Οι άνθρωποι του Αστέρα παρέδωσαν στους εκπροσώπους της UEFA αναμνηστικά δώρα και οι δύο πλευρές ευχήθηκαν να ξανασυναντηθούν τη νέα περίοδο, σε κάποια από τις διοργανώσεις της UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου