Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ξεκινάει το Σάββατο το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι


Ξεκινάει το Σάββατο το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Όλα είναι έτοιμα για να δοθεί το έναυσμα του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού.



Σήμερα ο ντελάλης του Καρναβαλιού θα βρίσκεται στα Χανιά, θα αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα από το πάρκινγκ Τεσσάρων Μαρτύρων. Αύριο, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, ο ντελάλης θα βρίσκεται στα χωριά του Δήμου Ρεθύμνης, Επισκοπή, Ρούστικα, Ατσιπόπουλο, Γωνιά, Σωματάς, Αρμένοι. Η αναχώρηση θα γίνει στις 2.30 το μεσημέρι από το πάρκινγκ Τεσσάρων Μαρτύρων.

Το ερχόμενο Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, ο προπομπός θα είναι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ρεθύμνου. Στις 11.30 το πρωί θα κηρυχθεί η έναρξη από το Δημαρχείο Ρεθύμνης ακολουθώντας τη διαδρομή Λ. Κουντουριώτη, πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων, Εθν. Αντιστάσεως, πλατεία Τ. Πετυχάκη και έπεται συνέχεια.

Στις 12:30 το μεσημέρι διοργανώνεται το παιδικό καρναβάλι στους δρόμους της Παλιάς Πόλης (αναβίωση του παλιού Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού) στο πλαίσιο του 18oυ Παιδικού Κυνηγιού Θησαυρού 2015.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει οι Μαλαγάνες, σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνης. Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου θα γίνει το 18ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού με θέμα «Ιβάν & Αύρα», από την ομάδα Μαλαγάνες. Στις 6.30 το απόγευμα θα γίνει η τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στο Ενετικό Λιμάνι . Περιλαμ- βάνει την πομπή Βασιλιά Καρνάβαλου από πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη έως πλατεία Παρέν Σιγανού, εκφώνηση και αντιφώνηση του Βασιλιά Καρνάβαλου, κήρυξη επίσημης έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2015 από τον δήμαρχο Ρεθύμνης, παρουσίαση των στολών του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2015 και συναυλία με τους Otherview.

Ξεκινάει το Σάββατο το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου