Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Στηρίζουν… Γιαννακόπουλο οι οπαδοί της Γαλατά!



Μπορεί στην πλειοψηφία τους τα αθλητικά μέσα ανά την Ευρώπη να καυτηριάζουν και να καταδικάζουν το ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών και την φραστική επίθεση εναντίον τους, όμως η πράξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει βρει και… υποστηρικτές!


Ο λόγος, για ουκ ολίγους από τους οπαδούς της Γαλατά, οι οποίοι τα έχουν μαζεμένα στον συμπατριώτη τους διαιτητή Ανκαραλί, ο οποίος φέρεται να είναι και ο βασικός αποδέκτης των ύβρεων, αλλά και του περιβόητου κεριού, από πλευράς Γιαννακόπουλου.

Ο Ανκαραλί ήταν ο άνθρωπος εξ’ αιτίας του οποίου δεν έγινε ποτέ ο περσινός 7ος τελικός του τουρκικού πρωταθλήματος, αφού η ομάδα του Αταμάν είχε ζητήσει την εξαίρεση του. Όταν λοιπόν ορίστηκε για το παιχνίδι που θα έκρινε τον τίτλο (ο οποίος φυσικά κατέληξε στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς), αποφάσισε να μην κατέβει να αγωνιστεί. Ο λόγος που η Γαλατά δεν ήθελε με τίποτα τον συγκεκριμένο διαιτητή ήταν γιατί στο τέλος του πρώτου αγώνα έκλεισε τα μάτια όταν Μπο Μακάλεμπ έκλεψε την μπάλα κάνοντας καθαρό φάουλ.

Το περιστατικό που έλαβε χώρα την Δευτέρα το βράδυ στο ΟΑΚΑ πήρε μεγάλες διαστάσεις στη Τουρκία και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Γάλατα που έσπευσαν μέσω των social media να αποδώσουν τα εύσημα (!) στον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δείχνοντας έτσι το μίσος που τρέφουν για τον Ανκαραλί.


Πηγή:sportit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου