Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Πρωτάθλημα ή παράταση!

Πρωτάθλημα ή παράταση!

Ο Ολυμπιακός έχει απλώσει το χέρι στην κούπα και είναι ένα βήμα μακρυά από το να στεφθεί πρωταθλητής. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτόν πέρα από τη νίκη.




Στην τρίτη πράξη των τελικών ο Ολυμπιακός έχει match ball, είναι μπροστά με 2-0 και θέλει μία νίκη για «σκουπίσει» τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι από την άλλοι πλευρά δεν έχουν κανένα περιθώριο.

Απόψε (19:30, ΟΤΕ sport 4, REAL FM 97,8, pamesports.gr) στο ΣΕΦ, το οποίο θα είναι κατάμεστο, ο Ολυμπιακός θέλει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος καθώς το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει τελειώσει. Αυτό τονίζουν όλοι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου. Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει αυτοπεποίθηση και πίστη. Εκείνο το οποίο καλείται να κάνει ουσιαστικά ο Ολυμπιακός είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος στο επιτυχημένο μέχρι στιγμής πλάνο του και να δώσει τα πάντα για 40 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν έχει κανένα περιθώριο. Άπαντες γνώριζαν πως από τη στιγμή που χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας οι πράσινοι θα είχαν δύσκολο έργο. Οι απουσίες του Παναθηναϊκού είναι φανερό πως έχουν κοστίσει στην ομάδα του Μανωλόπουλου. Οι πράσινοι ελπίζουν ότι μπορούν να γυρίσουν τη σειρά αλλά κάτι τέτοιο μόνο απλό δεν είναι.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται σε όλη τη σειρά ανήμπορος να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Φαίνεται να μένει από δυνάμεις στα κρίσιμα σημεία αλλά αυτό έχει να κάνει και με το μικρό ροτέισον της ομάδας. Ο Μανωλόπουλος δεν υπολογίζει στον Νίκο Παππά, ο οποίος έχει λείψει πολύ από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη μεριά ο Εστέμπαν Μπατίστα επέστρεψε και να αναμένεται να δώσει κάποιες βοήθειες παρότι δεν είναι 100% έτοιμος αφού έχει να αγωνιστεί περίπου 1 μήνα.

Διαιτητές του τελικού θα είναι οι Γκόντας, Σχινάς και Φούφης. Απόψε στις 19:30 όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ΣΕΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου