Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Και τώρα η… ανηφόρα



Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ύστερα από το χθεσινό ρεπό που πήραν από τον Ιγκορ Τούντορ μετά το φιλικό παιχνίδι στη Βέροια.





Ο Κροάτης τεχνικός έβγαλε τα συμπεράσματά του στον αγώνα με τους Ημαθιώτες και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον αγώνα με την Μπρόντμπι (για τα πλέι οφ του Europa League) και την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με την Skoda Ξάνθη στην Τούμπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους νεοαποκτηθέντες ο 37χρονος προπονητής μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Μαλεζά και Ροντρίγκες, ενώ θα απουσιάσει ο Σκόνδρας (για την κόκκινη στον αγώνα με την Σπαρτάκ) και ο Τζαβέλλας (που συμπλήρωσε κάρτες).

Όσον αφορά τα μεταγραφικά νέα της ομάδας, ο Γκόικο Τσίμιροτ θεωρείται πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ – σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βοσνία -, αν και από τη διοίκηση του συλλόγου δεν προκύπτει τέτοια επιβεβαίωση. Η υπόθεση του 22χρονου μεσοαμυντικού αναμένεται να κλείσει εντός της εβδομάδας, με τον παίκτη να έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγεβο, Αμπντουλά Ιμπράκοβιτς, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Για τον Όλα Τοϊβόνεν, τώρα, η πλευρά του Σουηδού επιθετικού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, όμως υπογράμμισε ότι δεν έχουν δεχθεί κάποια πρόταση από τους Θεσσαλονικείς.





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου