Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

«Θέλω να γυαλίζουν τα μάτια των παικτών μου»



Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς χαρακτήρισε την νίκη του Παναθηναϊκού στην Σμύρνη επί της Καρσίγιακα διπλής σημασίας και ευχαρίστησε τόσο...



τους Τούρκους οπαδούς που χειροκρότησαν τους «πράσινους» μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και εκείνους του Παναθηναϊκού για την επίσκεψη τους στην προπόνηση πριν από τρεις ημέρες.

«Δεν είχαμε αγώνα μέσα στην εβδομάδα λόγω του προβλήματος του ΠΑΟΚ, γεγονός που χρησιμοποιήσαμε για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Καρσίγιακα», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος κόουτς και επισήμανε:«Παίξαμε καλή άμυνα στην αρχή πάνω στους σουτέρ τους και ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους Αμερικανούς τους. Ήταν ένας αγώνας που για τον κερδίσεις έπρεπε να δείξεις χαρακτήρα. Είναι μια νίκη με διπλή σημασία. Πρώτον γιατί επετεύχθη σε μια δύσκολη έδρα και δεύτερον γιατί αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Top 16».

«Ξεχνάμε τώρα αυτόν τον αγώνα, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Ζιελόνα Γκόρα»,συνέχισε ο Τζόρτζεβιτς και τόνισε: «Έχουμε κάτι να αποδείξουμε και απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Θέλω να βλέπω τα μάτια των παικτών μου να γυαλίζουν».

«Στο τέλος δεχθήκαμε χειροκρότημα κι αυτό δεν είναι συνηθισμένο για αγώνα τουρκικής ομάδας με ελληνική», εξήγησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Επίσης, όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ (σ.σ. το είπε στα ελληνικά) στους δικούς μας οπαδούς, που είναι σπουδαίοι. Ήρθαν στην προπόνησή μας πριν από τρεις ημέρες για να μας στηρίξουν. Ήταν πολύ μεγάλο αυτό που έκαναν. Έχουμε σπουδαίους οπαδούς και είναι πολύ σημαντικό που μας στήριξαν σε μια δύσκολη στιγμή».



Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου