Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Νέο σενάριο για είσοδο του Πατέρα!

Νέο σενάριο για είσοδο του Πατέρα!

Ευσεβής πόθος; Δεδομένα, για πάρα πολύ κόσμο (οργανωμένο και μη) του Παναθηναϊκού… 



Εάν γινόταν γκάλοπ για ενδεχόμενη είσοδο-επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στα κοινά του «τριφυλλιού» το ποσοστό που θα συγκέντρωνε το «υπέρ» θα ξεπερνούσε το 80-90%.

Εως τώρα ο ίδιος έχει διαψεύσει κάθε φημολογία που αναπτύχθηκε τον τελευταίο χρόνο για πιθανό comeback του, στα διοικητικά «δρώμενα» της ομάδας, τονίζοντας πως στηρίζει σε απόλυτο βαθμό την προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου.

Τα τελευταία 24ωρα (πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), υπήρξαν εκ νέου σενάρια, αλλά και πληροφορίες που έκαναν λόγο για πιθανή επιστροφή του πρώην πρόεδρου του Παναθηναϊκού στα διοικητικά του συλλόγου, δίπλα στον κ. Αλαφούζο απ’ το προσεχές καλοκαίρι. Ο ίδιος δε, δέχεται τρομερές πιέσεις από πολύ κόσμο για να επανέλθει στο προσκήνιο, ως έναν τεράστιο μέγεθος που σίγουρα «τρομάζει» την πλευρά του «αιώνιου» αντιπάλου.

Το εάν θα επιβεβαιωθεί αυτή η νέα φημολογία είναι κάτι που θα φανεί το προσεχές διάστημα, εντούτοις είναι σίγουρο πως υπάρχουν «ζυμώσεις» απ’ τον Γιάννη Αλαφούζο, για την εύρεση «δυνατών» συμπαικτών το καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα, που θα αλαφρύνουν το βάρος που σηκώνει ολομόναχος διοικητικά…




Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου