Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Χάνει Ολυμπιακό ο Μπερμπάτοφ



Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ντέρμπι "δικεφάλων" του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Ο Βούλγαρος επιθετικός είχε χτυπήσει με αγκωνιά τον Αντρέ Σιμόες σε μία φάση στα τελευταία λεπτά του αγώνα κι ενώ είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος απέβαλε τον 35χρονο ποδοσφαιριστή και κατέγραψε στο φύλλο αγώνα την ενέργεια αυτή, με συνέπεια από την πρώτη στιγμή ο Μπερμπάτοφ να κινδυνεύει με τρεις αγωνιστικές.

Μετά από την επιβολή της ποινής, ο Ιγκόρ Τούντορ δεν μπορεί να υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή του για τους αγώνες πρωταθλήματος με Ατρόμητο και Ολυμπιακό, ενώ έχει εκτίσει ήδη τη μία αγωνιστική στον αγώνα κυπέλλου με Πανιώνιο.

Παίρνει Χατζηισαΐα

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει για επόμενα 3,5 χρόνια ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, αφού ο παίκτης πριν από λίγο υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον "δικέφαλο του βορρά".

Ο Χατζηισαΐας έφτασε το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά την άφιξη του μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ για τα διαδικαστικά.

Πλέον αναμένονται μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις, ενώ ο παίκτης θα κάνει την πρώτη προπόνηση του με τη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου