Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Σίριαλ με Παπανικολάου! "Όχι" στον Άρη, μπάσιμο ο Παναθηναϊκός

Σίριαλ με Παπανικολάου! `Όχι` στον Άρη, μπάσιμο ο Παναθηναϊκός

Οι Ντένβερ Νάγκετς αποδέσμευσαν τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη. Η είδηση της επιστροφής του Έλληνα φόργουορντ στην γηραιά ήπειρο προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του Άρη, ενώ στο κόλπο της απόκτησης του μπήκε και ο Παναθηναϊκός.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός εξέταζει έντονα την περίπτωση του "Παπ", ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση του Άρη, μιας και θέλει να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει μεγάλο πρόβλημα στη θέση "3", καθώς ο Σάσα Πάβλοβιτς εμφανίζεται μονίμως κατώτερος των περιστάσεων, ενώ ο Βλάντο Γιάνκοβιτς βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό. Οι "πράσινοι" θα προσπαθήσουν να εντάξουν τον Παπανικολάου στο δυναμικό τους, ωστόσο δεν παίζουν μόνοι τους.

Η Μπαρτσελόνα έχει τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη και αν το επιθυμεί, μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση προκύψει και να τον κάνει δικό της, ενώ τα σενάρια θέλουν και την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Το σίριαλ του Παπανικολάου καλά κρατεί τις τελευταίες μέρες. Το μόνο σίγουρο τελικά είναι πως ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα πάει στον Άρη. Όλα τα υπόλοιπα σενάρια είναι πιθανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου