Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Επιστρέφει προσωρινά στην Παιανία ο Παναθηναϊκός

Επιστρέφει προσωρινά στην Παιανία ο Παναθηναϊκός

Στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας επιστρέφει προσωρινά ο Παναθηναϊκός μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες στο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει σε όσους ανησυχούν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του προπονητικού μας κέντρου, την από 30 Μαΐου του 2013 ανακοίνωση σχετικά με το θέμα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει τα βήματα μπροστά για την εξέλιξη του «Γ. Καλαφάτης» σε ένα από πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα, αποδεικνύοντας οτι πρόκειται για ένα έργο μακράς πνοής.

Από την ημέρα που παρέλαβε τις εγκαταστάσεις έχουν γίνει πολλά βελτιωτικά έργα όπως η ανάπλαση των γηπέδων, η κατασκευή γυμναστηρίου, η αναμόρφωση των ξενώνων και των γραφείων. Πρόσφατα ο Παναθηναϊκός απέκτησε άδεια για την κατασκευή γηπέδων στα 50 στρέμματα που γειτονιάζουν με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία του 2013.

Παράλληλα προχωράει στην ενοικίαση γηπέδων στις εγκαταστάσεις της Παιανία για να μπορέσει να ικανοποιήσει ταχύτερα τις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας και τις ακαδημίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου