Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Ο 1ος Θηβαίος διαγωνιζόμενος στο Rising Star-Τρίτη 3/1 ψηφίζουμε όλοι

tsakonas rising

Οι διαγωνισμοί ταλέντων- επί το … ελληνικότερον talent shows- έχουν πάρει τη μορφή επιδημίας στην ελληνική τηλεόραση.Τη θέση του αγνού «Να η ευκαιρία» με τον Γιώργο Κατσαρό και τη Ροζίτα Σώκου έχουν πάρει οι εμπορικές και επαγγελματικές εκπομπές του ΑΝΤΕΝΑ και του ΣΚΑΪ. Ας είναι…

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 9.15 το βράδυ στην εκπομπή RISING STARS του ΑΝΤΕΝΑ διαγωνίζεται ένας Θηβαίος ταλαντούχος νέος ο Στέλιος Τσάκωνας. Τον έχω ακούσει κάποιες φορές και πραγματικά θεωρώ ότι έχει δυνατότητες να εξελιχθεί σε πολύ καλό τραγουδιστή.

Αν, λοιπόν, πιστεύουμε στον Στέλιο και θέλουμε να τον ενισχύσουμε δεν έχουμε παρά να «κατεβάσουμε» στο smartphone κινητό μας την εφαρμογή http://www.antenna.gr/…/risi…/watch/rising-star-mobile-app-4 και να σπρώξουμε τον τοίχο της εκπομπής να ανεβεί ψηλά. Οι νέοι γνωρίζουν πώς να κατεβάσουν μια εφαρμογή στο κινητό τους. Οι μεγαλύτεροι ας ζητήσουν τη βοήθεια του … κοινού.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι αρκετοί φίλοι και συντοπίτες του καλλιτέχνη θα δώσουν δυναμικό παρόν στη ζωντανή εκπομπή που κρίνουν οι Μακεδόνας, Βανδή, Ρέμος, Μάστορας.

Την Τρίτη ψηφίζουμε Στέλιο Τσάκωνα και τον βοηθάμε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Ηλίας Τραμπάκουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia