Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Μιλάμε για πολύ αίμα στη μάχη του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Όχι. Δεν πρόκειται για μάχη χαρακωμάτων, ούτε για απώλειες από τρομοκρατικό κτύπημα. Μιλάμε για την 100η και ... βάλε αιμοδοσία που οργάνωσε η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΘΗΒΑΣ.


Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Ξεπεράσαμε για άλλη μια φορά τις 100 φιάλες αίμα που συγκεντρώθηκαν για καλό σκοπό. Για να στηρίξουν τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται τα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.
Χαίρεσαι να βλέπεις ανθρώπους κάθε ηλικίας, κυρίως νέους, να έρχονται να δίνουν αίμα με το χαμόγελο στα χείλη, εθελοντικά, «χάνοντας» χρόνο από την κυριακάτικη ξεκούραση, τον ύπνο, την βόλτα και την δουλειά τους. Νιώθεις πραγματικά ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή την πόλη, ότι υπάρχει ανθρωπιά, ότι όλα θα γίνουν καλύτερα με αυτή την μαγιά.
Θερμές ευχαριστίες στην ενορία του Αγίου Νικολάου και Ρούφου που στηρίζει υλικά αυτή την προσπάθεια. Μεγαλύτερες ευχαριστίες σε όλους εσάς που δώσατε το δυναμικό παρόν σας. Να ζητήσουμε την συγνώμη σας για κάποιες στιγμές κακής οργάνωσης σε ζητήματα προτεραιότητας."Προσιχώς καλύτερα", που έλεγε και ο Χατζηχρήστος.Πηγή: ΗΛΙΑΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia