Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για Σλούκα

Ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για Σλούκα

Ο Γιώργος Πρίντεζης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τριετούς διάρκειας και βγήκε από την εξίσωση. Ωστόσο σε αυτήν παραμένουν δύο Έλληνες γκαρντ. Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Σλούκας.

Οι περιπτώσεις των δύο παικτών δεν αποκλείεται να φέρουν ένα «ντόμινο» αποφάσεων.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πολιορκείται από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος του προσφέρει 3,3 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια ωστόσο στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι θα δεχθεί να παραμείνει στο λιμάνι.

Οι ερυθρόλευκοι του προσφέρουν περίπου 600.000 λιγότερες και τις επόμενες μέρες θα κληθεί να αποφασίσει για το αν θα τολμήσει κάτι που ελάχιστοι παίκτες έκαναν. Να πάρει μεταγραφή δηλαδή από τον έναν «αιώνιο» στον άλλο.

Από την επιλογή του Μάντζαρη θα εξαρτηθεί και η κίνηση προς τον Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ της Φενέρ έχει οψιόν ανανέωσης με τους Τούρκους ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.

Οπως μάλιστα αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο Σλούκας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και πριν πάρει μεταγραφή για την Φενέρ.Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia