Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Μιχάλης Κουτσουμπός: Πρωταθλητής για 7η φορά, πάντα στη σέλα μιας Honda!

Μιχάλης Κουτσουμπός: Πρωταθλητής για 7η φορά, πάντα στη σέλα μιας Honda!

Ήταν το Νο 1 και παραμένει εκεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. O λόγος για τον επτάκις πρωταθλητή Ελλάδας Μιχάλη Κουτσουμπό, που οδηγώντας μία Honda...



 CBR600RR της ελληνικής αντιπροσωπείας κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (και τρεις συνολικά) τον τίτλο στα Supersport 600, μιας κατηγορίας με το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών από κάθε άλλη.



Ο τίτλος κρίθηκε στους δύο τελευταίους αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου. Στον αγώνα του Σαββάτου ο Κουτσουμπός κέρδισε την πρώτη θέση προσπερνώντας στον τελευταίο γύρο και στην τελευταία στροφή της πίστας τον έτερο αναβάτη της Honda Δημήτρη Καρακώστα! Στον αγώνα της Κυριακής ξεκίνησε και πάλι από την πρώτη θέση της γραμμής εκκίνησης, έχοντας κάνει τον καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα. Στη συνέχεια, ακολουθώντας έναν αγώνα στρατηγικής μετά την πτώση του Δημήτρη Καρακώστα, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη θέση μέχρι και το 17ο γύρο, ο Κουτσουμπός τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Θεοφάνη Μίχα (Triumph Daytona 675). To αποτέλεσμα αυτό του χάρισε το δεύτερο συνεχή τίτλο και με διαφορά μόλις τριών βαθμών από τον Καρακώστα. Μετά τον τερματισμό, ο πρωταθλητής δήλωσε: - «Για δεύτερη συνεχή χρονιά κέρδισα τον τίτλο του πρωταθλητή σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία με υψηλό ανταγωνισμό. Η μοτοσυκλέτα μου δούλεψε απροβλημάτιστα, στοιχείο που οφείλεται στην άριστη προετοιμασία της από τους μηχανικούς της ομάδας μου με team manager τον Γ. Κουτσουμπό. Η σωστή προετοιμασία και η καλή προπόνηση, σε συνδυασμό με τα ελαστικά της Michelin, μου προσέφεραν υψηλά επίπεδα απόδοσης, γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα να τερματίσω και πάλι πρώτος»



Ο Μιχάλης Κουτσουμπός έχει κερδίσει επτά τίτλους στην καριέρα του, τρεις στην ταχύτητα και τέσσερις στο supermoto. Και το 2018 θα προσπαθήσει να τους αυξήσει, κάτι που του το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας γιατί είναι ένας αθλητής πρότυπο από κάθε άποψη.




Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου