Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Επέστρεψε ο Ζιάγκος στον Πανιώνιο



Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Πανιώνιο στην άνοδο στην Α2 επιστρέφει ξανά στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.


Αυτή την φορά ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο στην Α1, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καλαφατάκη. Ο 41χρονος τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις για να μπορέσουν οι «κυανέρυθροι» να ξεπεράσουν το κακό ξεκίνημα που έχουν στο πρωτάθλημα (2 ήττες σε ισάριθμα ματς) και να τους διατηρήσει στην παραμονή στα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού μπάσκετ της χώρας.

Ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ και μέχρι πρότινος βοηθός στην Αλ Ριάντι του Λιβάνου θα κάνει σήμερα (18/10) την πρώτη του προπόνηση, ενώ θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο σε επίσημο ματς, το ερχόμενο Σάββατο (21/10). στο κεκλεισμένων των θυρών με τον Προμηθέα Πατρών στη Νέα Σμύρνη.

H ανακοίνωση της αθηναϊκής ΚΑΕ αναφέρει: «Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ BIKOΣ COLA, επέστρεψε ο προπονητής Βαγγέλης Ζιάγκος, δυο χρόνια μετά την θητεία που είχε στον πάγκο της ομάδας για την περίοδο 2015-2016 και την καθοδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και την άνοδο της στην Α2 κατηγορία. Η συμφωνία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA με τον Βαγγέλη Ζιάγκο έχει διάρκεια μέχρι την ολοκλήρωση της τρεχουσης αγωνιστικής περιόδου.»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου