Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Μπάσκετ: Ανίκητες οι έδρες



Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Προμηθέας Πατρών, που επικράτησε εντός έδρας της Κύμης με 93-82 στο μεταξύ τους αγώνα, για την 5η ημέρα της Α1 Ανδρών.


Η αχαϊκή ομάδα σημείωσε την τέταρτη νίκη στη φετινή διοργάνωση, έχοντας χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με το συγκρτότημα της Εύβοιας, που ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της επιτυχίας.

Πρώτος σκόρερ για την πελοποννησιακή ομάδα ήταν ο Χολ με 17 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Σμιθ, ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο ΓΣΛ Φάρος, που νίκησε πάντως με 77-70 τα Τρίκαλα στο θεσσαλικό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην τρίτη περίοδο με 65-47, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο δέχθηκαν επιμέρους σκορ 23-8.




Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο ΓΣΛ Φάρος, που νίκησε πάντως με 77-70 τα Τρίκαλα στο θεσσαλικό ντέρμπι.

Οι φιλοξενούμενοι, με επική αντεπίθεση μείωσαν τη διαφορά στους τρεις (73-70) ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης, αλά δεν κατόρθωσαν να φτάσουν ως το τέλος και να κάνουν την υπέρβαση.

Το Λαύριο σημείωσε την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας του Κολοσσού Ρόδου με 80-62. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Μουρ με 19 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Μπρέι είχε 18.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου