Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ντένμον: Με τη φοβερή ατμόσφαιρα θα ξεχάσουμε την κούραση

Ντένμον: Με τη φοβερή ατμόσφαιρα θα ξεχάσουμε την κούραση

Πλέον είναι ξεκάθαρο, o Μάρκους Ντένμον είναι και με τη... βούλα παίκτης ρυθμού! Εκείνος που όσο περισσότερο βρεθεί στο παρκέ, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η...



 συνεισφορά του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Τόσο (και κυρίως) στην επίθεση, όσο και στην άμυνα όπου αναλαμβάνει... ειδικούς ρόλους, τους οποίους -όπως αποδεικνύει- μπορεί να φέρεις εις πέρας.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν στην... ζώνη του λυκόφωτος στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Ζάλγκιρις έχοντας σημειώσει και τους 14 πόντους του με 4/5 τρίποντα. Στη συνέχεια το rotation ήταν απαραίτητο με αποτέλεσμα να χάσει τον ρυθμό του και να βγει εκτός κλίματος! Αυτό ακριβώς εξήγησε στην EuroLeague Greece μετά το τέλος του ματς με τους Λιθουανούς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μπορεί να πρόκειται για αδιάφορο παιχνίδι ωστόσο το πρεστίζ είναι τόσο μεγάλο και να καθιστά... απαραίτητη τη νίκη! Μοναδικό πρόβλημα; Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις τρεις παρατάσεις σε διάστημα τριών ημερών! «Δεν θα πω ότι δεν θα μας επηρεάσουν τα συνεχόμενα ματς και οι παρατάσεις εν όψει της συνέχειας. Πάντως με την βοήθεια των φιλάθλων μας και της φοβερής ατμόσφαιρας θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό» λέει χαρακτηριστικά ο Ντένμον, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά ότι οι «πράσινοι» κάνουν... κοιλιά επειδή μέτρησαν δύο σερί νίκες και δεν ήταν τόσο καλοί και σταθεροί στα ματς με Λαύριο και Ζάλγκιρις: «Όχι, δεν θα έλεγα ότι κάνουμε κοιλιά. Οι ήττες προήλθαν από δύο πολύ καλές ομάδες ενώ παλέψαμε τα ματς μέχρι το τέλος. Αυτό ήταν και το πιο σημαντικό για μας. Θα μπορούσαμε να τα κερδίσουμε, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά μάθαμε και ελπίζω να μας βοηθήσει στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στα εκτός έδρας ματς.»



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου