Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Τέλος Μαρτίου το ραντεβού Γιαννακόπουλου – Τσίπρα

Παναθηναϊκός: Τέλος Μαρτίου το ραντεβού Γιαννακόπουλου – Τσίπρα | Newsit.gr

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα για το μεγάλο πρότζεκτ "Athens Alive ΟΑΚΑ".


Οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου δεν έχουν επηρεάσει την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των… συμπαικτών του. Η μεριά του ισχυρού άντρα των “πρασίνων” περιμένει τη συνάντηση που θα έχει με την Κυβέρνηση, από την οποία θα προκύψουν σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού και το σχέδιο του “Athens Alive ΟΑΚΑ”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Live Spοrt”, ο κ. Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε επικοινωνία με τον υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος -αυτή τη στιγμή- έχει στην… κορυφή της ατζέντας του τη διαχείριση της κρίσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή τη στιγμή, εκκρεμεί μια συνάντηση της πλευράς του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Το συγκεκριμένο ραντεβού αναμενόταν να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά φαίνεται πως παίρνει… μετάθεση για τα τέλη του μήνα.

Να αναφέρουμε πως υπάρχει έντονη φημολογία ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθουν στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι των εταιρειών που θα συνεργαστεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου