Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα με 4-0 για τον Ολυμπιακό από την Γκενκ

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα με 4-0 για τον Ολυμπιακό από την Γκενκ

Βαριά ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο πιο δυνατό φιλικό του τεστ επί βελγικού εδάφους.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά έχασε με 4-0 σκορ από την Γκενκ στο «Luminus Arena», προβληματίζοντας με την απόδοσή της ειδικά στην άμυνα.

Η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» είναι σαφώς σε πολύ πιο προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας της, καθώς την Πέμπτη (26/7) παίζει το πρώτο επίσημο για τον 2ο προκριματικό του Europa League, ενώ την Κυριακή (29/7) ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Εντούτοις αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την πολύ κακή εμφάνιση που έκανε το συγκρότημα του Μάρτινς ειδικά μετά το πρώτο 25λεπτο της αναμέτρησης.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν ασύνδετοι σε όλες τις γραμμές, έκαναν πάρα πολλά λάθη κι έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά για να είναι έτοιμοι στις 9 Αυγούστου.

Η βελγική ομάδα προηγήθηκε στο 30΄ με τον Τροσάρ (ο οποίος νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι) και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαλινόβσκι «έγραψε» το 2-0. Ο Τροσάρ με πέναλτι στο 65΄ και ο Ζεγκρόβα στο 76΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να αντιδράσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού:
Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46’ Ανδρούτσος), Φορτούνης (80’ Χατζισαφί), Χριστοδουλόπουλος (80’ Κούτρης), Φετφατζίδης (46’ Ποντένσε), Γκερέρο (80’ Ανσαριφάρντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου