Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Η ΑΕΚ πέρασε από το Περιστέρι με Αλμπάνη

Στο τέλος η ΑΕΚ, 1-0 τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο αθηναϊκό ντέρμπι για την τρίτη θέση, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, έφτασε στους...

47 βαθμούς και βρίσκεται στο +4 από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 7΄, όταν ο Κλωναρίδης νικήθηκε από τον Θεοδωράκη στο τετ-α-τετ, ενώ στο 17΄, από γύρισμα του Κρίστισιτς η μπάλα έφτασε πάλι στον Κλωναρίδη, που από πλάγια θέση πλάσαρε πάνω στον Θεοδωράκη.

Ο Ατρόμητος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρί στο 33΄: από λάθος του Τσόσιτς ο Κουλούρης βγήκε απέναντι στον Μπάρκα αλλά δεν τελείωσε καλά τη φάση (απέκρουσε ο Μπάρκας), ενώ στο 44΄ ο διεθνής τερματοφύλακας «έβγαλε» και το νέο σουτ του Κουλούρη.

Στο 49΄ ο Μπακασέτας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Θεοδωράκη, ενώ στο 73΄ ο Ουάρντα μπήκε στην περιοχή αλλά αντί να δώσει στον αμαρκάριστο Κουλούρη επέλεξε να σουτάρει, με τον Τσόσιτς να κοντράρει και να σώζει την ΑΕΚ.

Η Ιστορία του αγώνα γράφτηκε, τελικώς, στο 85΄. Σε αντεπίθεση της ΑΕΚ ύστερα από χαμένη ευκαιρία του Ατρόμητου ο Οικονόμου βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Αλμπάνη, η άμυνα των γηπεδούχων ήταν σε ανισορροπία και ο νεαρός επιθετικός πλάσαρε ωραία για το τελικό 0-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου