Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Euroleague: Καμία αλλαγή στην κορυφή



Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας προχώρησαν με νίκες στην 27η αγωνιστική της Euroleague, με τους Τούρκους να «κλειδώνουν» ουσιαστικά την πρωτιά της κανονικής περιόδου...



 και τους Ρώσους να κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Ματς-θρίλερ έγινε στην Κωνσταντινούπολη, όπου η ΤΣΣΚΑ πέτυχε τεράστιο «διπλό» επί της Αναντολού Εφές με 80-78. Απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Κόρι Χίγκινς, ο οποίος «πήρε την ομάδα πάνω του» και με καλάθι στο φινάλε την οδήγησε στη νίκη, μετά το «χαστούκι» στην Μόσχα από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βελτίωσε το ρεκόρ της σε 21-6 και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση.

Στην Κωνσταντινούπολη, η πρωτοπόρος Φενερμπαχτσέ χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να δώσει τέλος στα όνειρα της «αδιάφορης», Μπουντούτσνοστ.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 12-1 από το 34΄ και το εις βάρος της 64-66, με το σφύριγμα της λήξης να τη βρίσκει στο 76-67, αυξάνοντας το ρεκόρ της σε 23-4. Στον αντίποδα, οι Μαυροβούνιοι υπέστησαν την 21η ήττα τους.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα πήρε με σχετική άνεση τον «ισπανικό εμφύλιο», επικρατώντας με 93-64 της Γκραν Κανάρια στη Βαρκελώνη, μειώνοντας στη μία νίκη (16-11) τη διαφορά από την τέταρτη Αναντολού Εφές (17-10), που έχει όμως και το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία.

«Κλειδί» της κυριαρχίας των Καταλανών τα 19/28 τρίποντα (ισοφάρισε το δικό της ρεκόρ της Euroleague)!




Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου