Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Πατέρας 8χρονης: "Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον δράστη"



Ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 54χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, που κατηγορείται για άσκοπους πυροβολισμούς, που είχαν όμως σαν συνέπεια...



 να τραυματιστεί σοβαρά και να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, ένα 8χρονο κορίτσι από τις Θεσπιές της Βοιωτίας.

Σοκαρισμένος και συντετριμμένος σύμφωνα με το δικηγόρο του δήλωσε συγνώμη και ζήτησε να τον αφήσουν με την οικογένειά του να συναντήσει την οικογένεια της Αλεξίας που δίνει μάχη για τη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Αντίθετα, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού που χτυπήθηκε από την αδέσποτη σφαίρα, είπε ότι δεν δίνει… άφεση αμαρτιών στον 54χρονο.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας.
Τέλος, σε ό,τι αφορά την 8χρονη Αλεξία που βρίσκεται ακόμη στην εντατική κλινική και παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, οι γιατροί θεωρούν πως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να κερδίσει αυτή τη μάχη, κάτι που άλλωστε τονίζει και το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα: "η ασθενής παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/ μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος. Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα".



Πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου