Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Μένει ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ



Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο θα πορευτεί, εκτός απρόοπτου, και τη σεζόν 2019/2020 η ΑΕΚ.


Την απόφαση για την παραμονή του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο έλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά τη σημερινή επίσκεψη που έκανε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης, αφού μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές για την απελθούσα περίοδο, εν συνεχεία κουβέντιασε και με τον Χιμένεθ για την «επόμενη μέρα» και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε η ΑΕΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια.

Τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ακούστηκαν διάφορα για το μέλλον του Χιμένεθ στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο, τόσο ο ίδιος, αλλά και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχουν καμία διάθεση να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Η παραμονή του Χιμένεθ στο τιμόνι της ΑΕΚ και για τη σεζόν 2019/2020 αναμένεται να «σφραγιστεί» πολύ σύντομα, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Λογικά και ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα παραμείνει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, αν και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη τυχόν απομάκρυνσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου