Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Η ΑΕΚ πέρασε από το Περιστέρι στο ντεμπούτο Αραούχο



Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 22η αγωνιστική της Super League και στην επανεμφάνιση του Αραούχο για τρίτη φορά με τα «κιτρινόμαυρα».

Η Ένωση μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από νωρίς έψαξε το γρήγορο γκολ. Στο 6΄ ο Λόπες εκτέλεσε φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Αραούχο πέρασε άουτ.

Στο 20' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και πάλι το γκολ, αλλά στην κεφαλιά του Σιμάνσκι αφού η μπάλα βρήκε στον Στρουγγή χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος και απέφερε το γκολ, με σκόρερ τον Κρίστιτσιτς στο 64ο λεπτό, Στο 78΄ μετά από μονομαχία με τον Οικονόμου, ο Γιακουμάκης έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο παίκτης έλαβε τις πρώτες βοήθειες αλλά δεν επανήλθε κι έτσι ο Ατρόμητος τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, αφού ο Σάββας Παντελίδης είχε ήδη κάνει και τις τρεις αλλαγές.

Ο αγώνας ήταν σκληρός και ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδειξε συνολικά 12 κίτρινες κάρτες! Απ΄ αυτές οι δύο είχαν αποδέκτη τον Κρίστισιτς, που αποβλήθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφρασαν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις, αφού απ΄ αυτές τις κάρτες τις 9 είδαν ποδοσφαιριστές του Μάσιμο Καρέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου