Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Καλάθης: «Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού γι’ αυτή τη χρονιά»





O Nικ Καλάθης έστειλε το μήνυμα του μετά την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν στη Euroleague, λέγοντας «ευχαριστώ» στον κόσμο του Παναθηναϊκού.


Με ανάρτηση του στο Instagram, ο Νικ Καλάθης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, μετά το οριστικό φινάλε της φετινής σεζόν στη Euroleague.

Ο Νικ Καλάθης χαρακτήρισε σωστή την ακύρωση της σεζόν στην Euroleague, αν και τόνισε πως θα ήθελε να δει μέχρι πού μπορούσαν να φτάσουν οι «πράσινοι». Παράλληλα, ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού, σε μια περίοδο που τα δημοσιεύματα τον εμφανίζουν στην έξοδο από το «τριφύλλι».

Ήδη, το ενδιαφέρον για τον Έλληνα γκαρντ είναι έντονο. Η Μπαρτσελόνα φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση για εγγυημένο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών έναντι 5,5 εκατ. δολαρίων.

«Ήταν μια τρελή χρονιά. Μακάρι να μπορούσαμε να βλέπαμε τι θα γινόταν στο τέλος. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν κάποια βράδια που θα θυμόμαστε. Η Euroleague πήρε τη σωστή απόφαση για την υγεία όλων. Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού γι’ αυτήν τη χρονιά» έγραψε ο Καλάθης στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου