Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Πρώτο «τρίποντο» για Παναθηναϊκό, 2-0 τον Άρη



Η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στη διαδικασία των πλέι οφ ήρθε την 5η αγωνιστική με αντίπαλο τον Άρη στο ΟΑΚΑ, του οποίου οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 2-0.


Απέναντι σε μία ομάδα που παρατάχθηκε μόλις με 14 παίκτες στην αποστολή, με ελλείψεις κι απουσίες σε όλες τις γραμμές, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο γκολ του Κουρμπέλη στο 41΄, με κλέψιμο της μπάλας (από τον Ματίγια) κι εκτέλεση στη γωνία του Έμαν.

Ο Άρης, με σύνθεση ανάγκης, έδειξε λίγο πιο απειλητικός στο πρώτο ημίωρο, φτάνοντας αρκετά κοντά στο γκολ με τα σουτ των Γκάμα και Ματίγια.

Στο β΄ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Καμπετσή στο 50΄, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος σκόραρε μετά από συνδυασμό Μακέντα-Χατζηθεοδωρίδη, όμως ο διαιτητής Ευαγγέλου το ακύρωσε με χρήση VAR, θεωρώντας πως ο Μακέντα έκανε επιθετικό φάουλ στον Μαντσίνι.

Στο τελευταίο ημίωρο οι αλλαγές χάλασαν το ρυθμό, όμως οι παίκτες του Γιώργου Δώνη συνέχισαν να ψάχνουν το δεύτερο γκολ και τελικά το βρήκαν στο 88΄ με κεφαλιά του Κολοβέτσιου, μετά από κόρνερ του Μπουζούκη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου