Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Πρώτη επιλογή ο Τζάκσον για τον Παναθηναϊκό



Ο Αμερικανός, Πιερ Τζάκσον, αποτελεί την πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού για την θέση του βασικού πόιντ γκαρντ της ομάδας για την περίοδο 2020/2021.


Ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιώργος Βόβορας, έστρεψε την προσοχή του στις περιπτώσεις που είχε ξεχωρίσει, σε περίπτωση που δεν προχωρούσε η μεταγραφή του Νίκολας Λαπροβίτολα.

Εστίασε ιδιαίτερα στην αγορά των ΗΠΑ, με το όνομα του 29χρονου (ύψος 1.80μ), Πιερ Τζάκσον, να κερδίζει την προτίμηση του Έλληνα τεχνικού και, πλέον, η διοίκηση κινείται για την απόκτηση του.

Ο Τζάκσον έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη G-League, έχοντας παράλληλα σύντομα περάσματα από την Ευρώπη με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε (2014) και της Τσεντεβίτα (2016), πριν υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το 2017/18.

Την περσινή σεζόν βρέθηκε στη G-League με τη φανέλα των Σάουθ Μπέι Λέικερς, μετρώντας 20.8 πόντους (με 39.9% στα τρίποντα), 3.8 ριμπάουντ, 6.3 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 3.2 λάθη ανά 35.9' συμμετοχής.

Πρόκειται για πόιντ γκαρντ με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα την ικανότητα στην εκτέλεση, αλλά και δεδομένη αδυναμία στα αμυντικά καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου