Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

«Έσπασε το ρόδι» στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός



Ο Ολυμπιακός έμαθε από το πάθημα με την Ζαλγκίρις στην πρεμιέρα και πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη και δεύτερη στην Euroleague με 86-75 επί...

 της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία προερχόταν από 2 σερί νίκες στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.

«Κλειδί» για τη νίκη των Πειραιωτών στο ματς ήταν η εμφάνιση του δεύτερου μέρους, αλλά και η εξαιρετική βραδιά του Κώστα Σλούκα ο οποίος έκανε το καλύτερό του ματς από την ημέρα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Με 17 πόντους και 11 ασίστ, αλλά και μόλις ένα λάθος στον αγώνα ο διεθνής πλέι μέικερ συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανατροπή που ξεκίνησε η ομάδα του από την 3η περίοδο, στο ξεκίνημα της οποίας βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με -8 πόντους.

Άξιος συμπαραστάτης του Σλούκα ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ (10 πόντους), ο οποίος την ώρα που η Αρμάνι ήλεγχε το ματς και έδειχνε ότι θα μπορούσε να αποκτήσει διαφορά... ασφαλείας έβγαλε αντίδραση σε άμυνα κι επίθεση και ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση.

Εξαιρετικός και ο Χάρισον, ο οποίος πέτυχε μεγάλα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αμερικανός φόργουορντ έκλεισε τον αγώνα με 16 πόντους (4 τρίποντα).

Ο προερχόμενος από τραυματισμό Λιβιό Ζαν-Σαρλ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ από τους 11 που χρησιμοποίησε ο προπονητής του Ολυμπιακού μόνο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν κατέγραψε πόντους στη στατιστική του.

Ο σούπερ σταρ της Αρμάνι Μιλάνο Σέρχιο Ροντρίγκεθ τελείωσε το ματς με 18 πόντους με 4/8 τρίποντα, ενώ ο Μίχιαελ Ρολ ήταν εκείνος που προσπάθησε με μεγάλα τρίποντα να ξαναβάλει την Αρμάνι στο ματς χωρίς να τα καταφέρει.

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου υπέστη ήττα-σοκ στο Ισραήλ από την Μπάγερν με 82-85, την δεύτερη στο ξεκίνημα του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου