Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Euroleague: Πέντε παίκτες της Βιλερμπάν κι ο προπονητής θετικοί στον κορωνοϊό



Ο κορωνοϊός «σαρώνει» και την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην Euroleague, Βιλερμπάν, με πέντε παίκτες και δύο μέλη του τεχνικού τιμ...

της γαλλικής ομάδας να έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Μεταξύ αυτών που έχουν «χτυπηθεί» από τον Covid-19 είναι και ο τεχνικός του συλλόγου, Τι Τζέι Πάρκερ, όπως και ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο.


Στις 10 Οκτωβρίου η Βιλερμπάν είχε ανακοινώσει δύο κρούσματα που αφορούσαν παίκτες, αλλά μετά τις νέες εξετάσεις που έγιναν βρέθηκαν θετικοί κι άλλοι τρεις.

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται ν΄ αντιμετωπίσει αύριο (13/10) την γαλλική ομάδα εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:45 και παρά τις (δικαιολογημένες) ανησυχίες που έχουν οι «πράσινοι» θα διεξαχθεί κανονικά.

Βάσει του ειδικού πρωτοκόλλου της Euroleague για την πανδημία του κορωνοϊού, κάθε αγώνας θα διεξάγεται εφόσον η κάθε ομάδα μπορεί να παρατάξει 8 παίκτες.

Εν προκειμένω η Βιλερμπάν έχει δηλωμένο ρόστερ 15 αθλητών στην Euroleague κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αναβολής του αγώνα με τους «πράσινους».

Δεδομένο είναι πως ο Τι Τζέι Πάρκερ, ο βοηθός του, καθώς και οι πέντε παίκτες που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό δεν θα βρεθούν το βράδυ της Τρίτης (13/10) στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου