Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Άμυνα και «τρίποντα» έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό (92-69 την Άλμπα)



Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση 48 ώρες μετά την ήττα από την Ρεάλ και τον τρόπο που αυτή ήρθε, επικρατώντας με 92-69 της Αλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.


Οι «πράσινοι» έμειναν «πιστοί» στο πλάνο τους και στα 40 λεπτά απέναντι στην γερμανική ομάδα, η οποία προερχόταν από 4 σερί νίκες (6-8 το ρεκόρ της) και με σπουδαία εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση, έφτασαν στην 5η τους νίκη σε 14 ματς που έχουν δώσει κι εξακολουθούν να ελπίζουν.

Ακολουθούν δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια για το «τριφύλλι», αρχής γενομένης από αυτό της ερχόμενης Τρίτης (22/12) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στις 29 του μήνα η ελληνική ομάδα θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.



Η αποτελεσματική άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και η συνέπεια των παικτών του Βόβορα έξω από τα 6.75μ. (στην τρίτη περίοδο είχε 7/10 τρίποντα), ήταν τα «κλειδιά» της επιτυχίας, με το «τριφύλλι» να έχει έτοιμες απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια αντεπίθεσης της Άλμπα.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να τελειώνει τον αγώνα με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ σημαντικές βοήθειες προσέφεραν και οι Γιώργος Παπαγιάννης (12π., 6ρ.), Χάουαρντ Σαντ-Ρος (13π.) και Νεμάνια Νέντοβιτς (13π.).

Από την Άλμπα Βερολίνου ξεχώρισε ο Νιλς Γκιφάι με 13 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου