Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

«Καθάρισε» (ουσιαστικά) με την παραμονή ο ΠΑΣ, έμπλεξε για τα καλά ο ΟΦΗ



«Τρίποντο» που διώχνει εν πολλοίς το άγχος της παραμονής πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» με 1-0, στο πλαίσιο...

της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Το γκολ του Παμλίδη στο 4ο λεπτό έδωσε στους Ηπειρώτες την δεύτερη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, χάρις στην οποία απομακρύνθηκαν αισθητά από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Αντίθετα, ο ΟΦΗ γνώρισε την 7η συνεχόμενη ήττα του στη Super League και πλέον αρχίζει να αισθάνεται ανασφάλεια ενόψει των play out.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με κεφαλιά του Παμλίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη.

Η ομάδα του Γιαννίκη θα μπορούσε στη συνέχεια να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά το σουτ του Καρτάλη στο 15΄ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 19΄ ο Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ του Λεό Μπατίστ.

Ο ΟΦΗ ισορρόπησε μετά το 20΄ και απείλησε δύο φορές με τον Διαμαντή, που είδε στο 21΄ τον Λοντίγκιν να «βγάζει» με εξαιρετική απόκρουση την κεφαλιά του, ενώ στο 24΄ έστειλε με μακρινό σουτ τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ οι Γιαννιώτες έδωσαν χώρο στον αντίπαλό τους και έψαξαν τις αντεπιθέσεις.

Οι Κρήτες δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Λοντίγκιν στο διάστημα του δεύτερου ημιχρόνου και στις καθυστερήσεις γλίτωσαν το δεύτερο τέρμα. με τον Πήλιο να πλασάρει σε άδεια εστία (ο Σωτηρίου είχε προωθηθεί σε κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του) και τον Λυμπεράκη να προλαβαίνει ν΄ απομακρύνει προ της γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου