Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Νέα πλατφόρμα εκπαίδευσης για τη νέα νομοθεσία που αφορά στα drones



Το 2018 ήταν ημερομηνία ορόσημο, καθώς ξεκίνησε η δημιουργία του εκπαιδευτικού κέντρου patras drone academy με έδρα την Πάτρα.

Το συγκεκριμένο κέντρο στελεχώθηκε με άρτια καταξιωμένους εκπαιδευτές τόσο στο κομμάτι των θεωρητικών όσο και των πτητικών μαθημάτων . Ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής & ποιοτικής δουλειάς είναι το ποσοστό επιτυχίας στις σύμφωνες με την Ελληνική Νομοθεσία εξετάσεις πιστοποίησης να αγγίζει το 99%.

Τώρα ξεκινά μια νέα πρόκληση για την ακαδημία εξαιτίας της αλλαγής νομοθεσίας της ΕΕ και του EASA. Η εκπαιδευτική ομάδα του patras drone academy είναι έτοιμη για όσους αποφασίζουν να χρησιμοποιούν το Drone νόμιμα & πιστοποιημένα, φροντίσαμε ως ακαδημία να σας παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα. Τα καινοτόμα, λειτουργικά και καλά δομημένα διαδικτυακά μαθήματα και ο προσωπικός σας εκπαιδευτής , σας εξηγεί τα πιο σημαντικά πράγματα σχετικά με την Αεροπορική Νομοθεσία, την Ιδιωτικότητα & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων ,το SORA,την Ασφάλεια πτήσεων UAS και πολλά άλλα. Σας καθοδηγεί να κατανοήσετε το νέο κανονισμό της ΕΕ για τα UAS. Σκοπός μας είναι με το πέρας των μαθημάτων να γνωρίζετε ακριβώς τι σας επιτρέπεται και τι όχι και την επιτυχία σας στις εξ αποστάσεως εξετάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο idrones.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου