Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Πέρι: «Πραγματικά πολύ καλή η χρονιά που έρχεται»



Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Κέντρικ Πέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, προκειμένου να ενταχθεί...

 τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» εξέφρασε την ανυπομονησία του να αρχίσει δουλειά με τους νέους συμπαίκτες και τους προπονητές του, καθώς και την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά «θα είναι πραγματικά πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να δει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, προκειμένου να βιώσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

Αρχικά ο Πέρι τόνισε: «Αισθάνομαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσω προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης με τεράστια παράδοση, αλλά και σε αυτήν την υπέροχη πόλη, την Αθήνα.

Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω δουλειά με τους καινούριους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Πιστεύω πως η χρονιά που έρχεται θα είναι πραγματικά πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό. Θα είναι η πρώτη μου στη Euroleague και ανυπομονώ να ξεκινήσει ώστε να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Τέλος, ο Αμερικανός αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του «τριφυλλιού»: «Έχω ήδη δεχθεί πολλή αγάπη από τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω των social media και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Νιώθω ευγνώμων και ανυπομονώ να τους δω από κοντά στο γήπεδο ώστε να βιώσω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου