Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Φαν΄τ Σχιπ: Περιμένω από τους διεθνείς ίδια ενέργεια και διάθεση



Το «παράθυρο» του Οκτωβρίου για τις Εθνικές ομάδες που μετέχουν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 πλησιάζει και...

 ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν΄τ Σχιπ, ανακοίνωσε την αποστολή για τα παιχνίδια με τη Γεωργία (9/10, 19:00) και τη Σουηδία (12/10, 21:45).

«Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στη διαδικασία δύο σημαντικών εκτός έδρας αγώνων, τους οποίους θα αντιμετωπίσουμε κατά σειρά προτεραιότητας. Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι εναντίον της Γεωργίας, με την οποία αγωνιστήκαμε τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη όπου μας προκάλεσε αρκετά προβλήματα», δήλωσε Ολλανδός εκλέκτορας.

«Επομένως, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να διατηρήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε σήμερα στη διοργάνωση», πρόσθεσε.

Ο Φαν΄τ Σχιπ αναφέρθηκε ύστερα στον αγώνα με τη Σουηδία, «το αποτέλεσμα του οποίου επίσης θα είναι καθοριστικό» και μίλησε για τις επιλογές του.

«Στο γκρουπ των παικτών που επέλεξα για τους δύο προσεχείς αγώνες μας, επιστρέφουν από τραυματισμό κάποιοι σημαντικοί παίκτες, τους οποίους δεν είχαμε μαζί μας τον προηγούμενο μήνα. Εκτός αυτών, επιστρέφει και ο Κώστας Σταφυλίδης ύστερα από πολύ καιρό, τον οποίο παρακολουθούμε όλο το διάστημα της απουσίας του και καλωσορίζουμε πίσω στην Εθνική ομάδα», είπε.

Όσο για το τι περιμένει σε αυτά τα δύο παιχνίδια; «Προσδοκώ από τους παίκτες μου να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους τον προηγούμενο μήνα εναντίον της Σουηδίας. Με την ίδια ενέργεια και διάθεση και τηρώντας το αγωνιστικό πλάνο που πιστεύουμε, μπορούμε να εκπληρώσουμε τους αγωνιστικούς στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου