Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Μπάσκετ: Ήττα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης



Σε φιλικό αγώνα που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό με 92-85 ύστερα από δύο παρατάσεις.


Παπαπέτρου (στη Μαδρίτη) και Νέντοβιτς ήταν απόντες για τους «πράσινους», ενώ ο Μέικον τραυματίστηκε στις αρχές της τρίτης περιόδου κι έκτοτε δεν επέστρεψε στο γήπεδο.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ασφαλέστερα αύριο (8/9).

Η επόμενη «δοκιμή» για την ομάδα του Γιώργου Πρίφτη θα είναι στο τουρνουά του Μονάχου, με πρώτο αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (11/09, 16:00).

«Επιθετικά η ομάδα δούλεψε πολύ καλά στο κομμάτι των συνεργασιών σε σχέση με το πόσο καινούργια. Από εκεί και πέρα, μας έλλειπαν οι δύο ηγέτες και σκόρερ μας, ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς, αλλά όλα τα παιδιά μαζί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κυνήγησαν το παιχνίδι ως το τέλος», σχολίασε ο συνεργάτης του Πρίφτη, Ισίδωρος Κουτσός.

«Το σημαντικότερο για εμάς είναι κάθε μέρα που περνάει, κάθε προπόνηση που περνάει να γινόμαστε καλύτεροι καθώς είμαστε μια καινούργια ομάδα», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου