Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Νέο ρεκόρ καριέρας η Σάκκαρη



Νέο προσωπικό ρεκόρ δημιούργησε η Μαρία Σάκκαρη, που ανέβηκε άλλη μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και αναρριχήθηκε έκτη στον κόσμο, βλέποντας...

ακόμη ψηλότερα.

Η Σάκκαρη μετρά 3.985 βαθμούς, όπως ανακοίνωσε η WTA, ενώ βελτίωσε για έκτη συνεχή φορά το ρεκόρ της και ταυτόχρονα το ρεκόρ της Ελλάδας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Στις 13 Σεπτεμβρίου είχε γίνει η πρώτη Ελληνίδα που βρέθηκε στο Νο 13 της παγκόσμιας κατάταξης και ξεπέρασε το ρεκόρ της Λένας Δανιηλίδου (Νο 14).

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έπεσε πέντε θέσεις και είναι στην 190η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 369 βαθμούς, ενώ στο νούμερο 199 βρέθηκε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (350 βαθμοί), υποχωρώντας μια θέση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην κορυφή παραμένει η Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία (7.001β.), ακολουθούμενη κατά σειρά από τις Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία, 6.150), Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Τσεχία, 4.708), Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία, 4.695) και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Ισπανία, 4.425).

Στους Άνδρες, δεν υπήρξαν μεγάλες αλλαγές στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP ούτε αυτή την εβδομάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην τρίτη θέση του κόσμου με 7.840 βαθμούς, πίσω από τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρώσο Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου